Om oss

Husfliden i Bodø startet i 1902 og er en av byens eldste og mest tradisjonsrike butikker.

Vi er i tillegg et av de eldste og største utsalgene i landet og er stolt leverandør av Nordlandsbunaden, Lofotbunaden og Hamarøybunaden i tillegg til mannsbunad fra Nordland og både jente og guttebunad Nordland. Hos oss får du alt av sølv og tilbehør til våre bunader.

Vi leverer både ferdige bunader og materialpakker.

Vi har egen systue på huset. Vi utfører montering og retting av bunader fagmessig og med stor respekt og stolthet. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger på det arbeid som utføres her. Her er det bare å ta kontakt om du har spørsmål.

Vi fører, i tillegg til bunad, tradisjonsvarer og varer med mer moderne formgiving. Hos oss finner du mange norskproduserte varer, og materialene er mest mulig naturbaserte.

Vi har en velassortert garnavdeling med Rauma Ullvarefabrikk sine garnsorterer  og  vårt dyktige fagpersonale står til rådighet. De sitter inne med masse kunnskap som de gjerne deler.

En av våre virkelige bestselgere er pledd fra Røros Tweed der vi også leverer Husfliden Bodøs eget design med havørn og måke etter et fotografi av Bodø-fotograf Bjørn Erik Olsen.

Butikken ligger i praktfulle, lyse og romslige lokaler i sentrum av Bodø tett på både Hurtigruta og togstasjonen. Det er lett adkomst og gode parkeringsmuligheter i nærheten.

Du er alltid velkommen hos oss.

Dorthe Hjermind
Daglig Leder

Noe du savner?

Hør med oss i butikken – vi strekker oss langt for å tilfredsstille alle.