Prosess med påtegning av bunad 💙

Påtegning av bunadene våre gjøres av Felagi i Kristiansund. Silketrykket er vannbasert og kan fjernes fra bunadene der det blir nødvendig. 

Påtrykket rundt vesten er veldig forstørret slik at det ikke skal komme til syne ved rett montering.Silketrykk har tradisjon i Norge siden rundt 1930 🇳🇴

#Bunad #Husfliden #Bodø #Nordland
...

NYE FARGER I FIVEL! 🎉
Nå har vi fått inn alle de 12 nye fargene i deilige Fivel fra @raumagarn 😍 Og sjekk de nye fine oppskriftene!

#rauma #raumagarn #fivel #fivelgarn #husflid #husfliden #husflidenbodø
...

Barsking i bunad😍💪 I dag har Gjermund prøvd bunaden sin hos oss, sjekk for en flott kar!🤩 #herrebunad #nordlandsbunad #husfliden #husflidenbodø #barsking ...

Da uhellet først var ute og man satt på Gardermoen uten et par strømper til bunaden sin, ringte jeg Husfliden for å høre om de hadde ekstra strømper inne. Det hadde de, men de stengte før jeg kom til Bodø, men så snille som de var leverte de strømpene til hotellet jeg skulle bo på og fikset betaling over telefon. Tusen takk for utrolig god service!

Christer Marius Nilsen

Utrolig serviceinnstilt, blide og hyggelig betjening. Har også god fagkunnskap og tilbyr god hjelp hele veien.

Lisbeth Aasgård

Jeg bestilte ferdig brodert nordlandsbunad til mitt barnebarn hos dere,og alle som har sett broderinga er så imponert over hvor fantastisk flott det er gjort.Hun som monterer den,og selv har brodert mange bunader,var også like imponert over broderinga.Så jeg synes at dere fortjener ros for det og jeg skal anbefale dere til alle som har tenkt å anskaffe seg bunad.Hilsen fornøyd bestemor.

Karin Irene Amundsen